Hotell Björnforsen

0662-10350

EN SMAK AV NORDISK VILDMARK

Restaurang Björnforsen

Förutom luncher, erbjuder Restaurangen också middagar för bokade sällskap, catering, särskilda event och konferenspaket. 
PROUDLY HOME MADE

Lite av det vi erbjuder

Allt från en praktisk lunchlåda på fält eller en fulländad upplevelse tillsammans med nära och kära, på Restaurang Björnforsen ser vi till att du alltid är mätt och glad.

Lunch

Detta är en produktbeskrivning. Lägg till mer information om produkten, såsom fördelar, utseende, komponenter och betydelse.

99 SEK (89 SEK för Pensionärer)

Lunchlådor

Det som blir över av lunchen, blir lunchlådor. Dessa kan du köpa direkt i restaurangen och består av olika rätter beroende på vad som varit under veckan. Garanterat brett utbud!

65 SEK

Á la carte

Restaurangen erbjuder olika menyer beroende på sällskap och önskemål. Ofta gör vi det ni önskar eller med samrådan av kocken. Därför har vi inte någon stående meny, denna görs unik för varje sällskap.

VÅRA TJÄNSTER

Förberett för dina högtidsstunder

Restaurang Björnforsen specialiserar sig på personliga tillställningar såsom födelsedagar, bröllop, begravningar, konferenser och catering, alla med sina unika behov. Hör med oss för att göra din minnesstund eller högtidsstund så som du vill ha den.

Födelsedagar

Björnforsen erbjuder små eller stora födelsedagsmiddagar komponerade efter egen smak eller kockens förslag. Ta med er en musiker eller så kan vi hjälpa till att ordna en.

Bröllop

Med forsen i bakgrunden är Björnforsen en fantastiskt vacker miljö att fira din högtidsstund, och tillsammans med vår duktiga kökspersonal gör vi upplevelsen exakt så som du vill ha den. 

Catering

Har du fest på annan plats? Det är inga problem, vi hjälper till att lösa matbehovet för små eller stora grupper. Skönt att slippa bry sig om mat, så att du kan tänka på annat.

Julbord 2023

2:a December börjar årets julbord på Björnforsen! Vi kommer ha två sittningar, 15:00 & 17:30. Därutöver har vi julkonserten med Nick Borgen, 25 November (nästan fullbokad).

Datum:

1:a Advent – 2:a & 3:e December
2:a Advent – 9:e & 10:e December
3:e Advent – 16: & 17:e December

Övriga tider/datum kan gruppbokas för ert sällskap eller företag – Ring oss!

PRIS: 595 SEK
  • Julbord 2023 
  • 3 Helger i December
  •  595:-/p

Boka eller beställ från Restaurangen här

KONTAKT